mandag den 2. juli 2012

Weekend overdrivelse

Så er weekenden endnu engang smuldret mellem fingrene på mig, glæder mig stadig til den dag jeg kan sætte mig i en havestol, solen bager ned og jeg skal INTET, kan du høre hvordan den lyserøde fe drøm ligesom svæver.....for den dag kommer så aldrig indenfor min rækkevidde. Der er altid et eller andet jeg skal hehe.
Nå men i den her weekend fik jeg nu slappet lidt af.

Turen gik til Zoo i Aalborg, har fået mig et årskort så det er jo med at kigge derind ofte når det nu er gratis og man kan hoppe køen over. Jeg ved ikke med jer, men jeg føler mig yderst underligt til mode når jeg trænger mig op langs en km. kø og triller lige ind med et stort smil fra damen ved disken muaaaahaaaa.

Panda

Løveanlæg ny attraktion...fedt, det må jeg se, men hov ingen katte i buret:(


Løve

Så måtte jeg jeg jo nøjes med at lure på andre dyr, meeeeen det var nu heller ikke det værste.


I ved måske der er grise i anlægget, sådant nogle små svenske nogen jaaaaaaaaaamen det er jo helvedes søde:)
Mor og jeg skulle lige lege morsomme og gryntede så efter grisen som lå og slappede af i solen men hey, når der kaldes kommer grisen da.


Vi stod i ramme alvor med en gris der kunne læne sig op af hegnet og snakkede med os, grynte grynte, og vi svarede pænt og aede den bag øret. Friends for life siger jeg bare! Og folk grinede ikke særlig meget nej!

Har lige fået besked på der var et par af mine kolleger i haven samtidlig, dammit det havde været pinligt hvis de havde set det optrin....

Skal SÅ til at huske at have mit kamera med rundt i verden.

PS som små er de fame yndige:
Ellers har haven stået for skud, og der mangler nu officielt ikke en eneste skærv i forhaven og de grimme rør er plantet til med noget nyt og flot. Bare vent, det bliver så hamrende flot, og nu er det meste af hækken endda også klippet:) men jeg har så nok også ondt i hver eneste lille bitte muskel i kroppen hehe.3 kommentarer:

  1. Men det gør ikke ondt at lægge nogen billeder ind på din blog!!!!

    SvarSlet
  2. DET kommer, jeg skulle lige have et digital kamera der ikke var før metussa, så jeg skal nok.....

    SvarSlet
  3. Længe leve Metussa. Men ikke for længe!!!

    SvarSlet