onsdag den 18. juli 2012

Solidariske medsøstre

Når jeg nu holder ferie, især i blæst og regn, så læser jeg.....ikke mindst de 5 års ugeblade jeg er bagud. Jeg arver nemlig hver uge, femina, ude og hjemme, familie journalen og hjemmet af mor.
Denne gang faldt jeg så over en artikkel om fagre nye verden her I ved med blog's osv. og sørme så.....jeg ser en artikkel om en sød, mega flot pige på 21 der bliver rakket ned fordi hun er gået fra en str. 34 til en str. 38. Jamen for fanden da.....tøsen er super hot. Og fortjener ikke så meget som et negativt pip fra en eneste læser.
Det er sjovt som nogen mener de skal rakke ned. Jeg personligt synes det her blog værk er mega sjovt. Jeg er naturligvis HELT med på ikke alle synes mit liv er lige interessant, men helt ærlig, så er jeg en kende lige glad. De der vil følge med kan gøre det, og de der ikke vil, så er der nok ca. en mio. andre sider de kan følge eller helt lade være.
Til de faste læsere, dem er jeg bare så glad for og håber de også hygger sig lidt med min læsning.
Nå men tilbage til det med vægten, jeg er nok selv en smule i kategorien svær vægter, men med min historie for medicin der fik mig til at tage på, osv. osv. så ser jeg sq nok lidt ud som jeg gør. Og helt ærlig så er jeg tilfreds under de givne omstændigheder. Og vil jeg ned i vægt er det noget jeg har med mig selv og egen samvittighed, IKKE alle andre. Så til Katrine Krøjby, du har min funde beundring:) ( hende fra artiklen i Femina)http://katrinekrojby.dk/
Og medsøstre. Husk I er som I er, og det er slet ikke så tosset endda.

Ellers bær over med den svingende aktivitet. Jeg lover at skrive så tit det nu er muligt. Men ferie giver ligesom nogle andre udfordringer.

8 kommentarer:

 1. Nå men alsar......Hvis hverken din mor eller du løser kryds og tværserne i bladene, så er jeg ikke for fin til at aftage!!!!

  SvarSlet
 2. Fedt med denne blog, men lad den nu ikke styre hele din ferie. Den har du fortjent til at slappe af i.

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. HAHA jeg lover dig den ikke styrede ferie, det gjorde til gengæld min store lyst til god mad, dejligt vejr og ikke mindst et hav af gode oplevelser:)

   Slet
 3. Tak, tak, tak, tak, tak, tak, tak, tak.
  Tak, tak, tak, tak, tak, tak, tak, tak. Du lever totalt op til overskriften. Må løbe, skal lige ha gættet en kryds og tværs :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du aner ikke hvad du er gået ind på, jeg har en ordentlig stak til til igen:) så jeg tænkte om ikke en kop kaffe til Mette og Mette på min bopæl ville friste. Så har jeg en stak blade til hver af de damer:)

   Slet
 4. Allerførst TAK fordi du er tilbage på bloggen. Har været inde og tjekke HVER dag, hvilket bloggeren så IKKE har. Men godt ord igen hvis der er flere x&tværs! Gætter I dem slet ikke selv? Kaffe frister altså ikke mig, men det er der så meget andet, der gør :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. jamen jeg takker for din store interesse, men jeg var på "landet" hvor der ikke var meget dækning på min computer hehe. Så jeg valgte at høre efter folk og ikke lade mig styre af bloggen:) men glad for at være tilbage. Og jeg kan byde på kage, saftvand, sodavand, the, kakao osv osv det er baaaare at sige til du:) og nej vi gætter aldrig kryds og tværs, det fanger hverken mig eller mor så du skal være så velkommen jo

   Slet
 5. HURRA for dig og din mor. Og jeg elsker kage, så kan godt overtales til en sving-om! Tak.

  SvarSlet