torsdag den 12. juli 2012

Vejret driller

Vi kan jo starte med de der LÅR FEDE stråler der vælter ned over det nordjyske. Jeg sværger, gud misforstod mig da jeg bad om 10 grader mere, tror måske han troede jeg bad om 10 meter vand. Men det gjorde jeg til info IKKE!!!!

Jeg starter ferie idag, og som den opmærksomme læser har fanget skal jeg være hjemme i DK i år, ikke nogen eksotisk ferie til mig. Så er faktisk en lille bitte smule træt af det er SÅ koldt. For pokker den stod på 12 grader her til morgen. I kid you not. Det er jo ikke høj sommer temperatur vel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nå men ikke mere om vejret. Kan jo ikke gøre noget ved det alligevel. Og kaffe og en bog er jo teknisk set heller ikke nogen katastrofe. Er vist også ca. 3 år bagud med Familie Journalen jeg arver af mor hver uge. Så måske jeg kunne komme sådant en stak til livs!

Men mens jeg drømmer om bedre tider skal I lige se min første grill oplevelse med min mors Weber. Har grillet på åben grill indtil nu. Nå jeg fik startet grillen op med den nyerhvervede grill starter hvilket gik nogenlunde som forventet, om en det tager så ca. ½ time længere end jeg havde forventet og vi spiste derfor meget sent ved den her lejlighed( må jeg tilføje jeg normalt spiser ved 17.30 tiden senest)
Men som sagt er Grill Bill her måske ikke så pokkers erfaren, så jeg lossede da de der glødende kul ned i grillen med et vældigt raseri......nogen der ved hvad der SÅ sker......I do!!!! Der flyver gløder rundt i hele verdensrummet. Eller i det her tilfælde over mors blomster som måske nok ikke har helt så mange blade som de har haft. Men der skete jo ikke noget så jeg grillede glad videre. Og stegen blev sq meget god. Jeg starter jo ikke i det små men med en gigantisk panchetta steg. JA DA!!!
Bemærk solen skinner og jeg ser sååååå glad ud.

Men altså lige ved siden af den her famøse grill står så en sol vogn af træ med en flot blomstret hynde på. Jeg ved ikke om I nogenlunde kan regne ud i hvad retning jeg er på vej. Men rigtig, de her gløder vi før snakkede om havde så landet på den er hynde af nylon. Nu brænder nylon ikke sådant bare lige, men kan ligge og ulme, så da vi sad afslappet ved maden og nød livet stak hynden i en mindre hjemmebrand. Ikke noget stort hul, men nu er jeg en smuuuule panisk, så jeg fyldte da en 10 liters spand med vand og kom stormende ud, kastede det på hynden, mor, grillen og til dels maden. Men fik jo ligesom slukket brænden ikk!!!!!

Nå det var til dem der savner solen incl. mig selv:)

2 kommentarer: