tirsdag den 10. juli 2012

Lækker Lækker Lækker

Mums Mette var på besøg igår, min super søde kollega som kom med den dejligste buket lyserøde roser som jeg nu kan glædes over de næste mange dage:)
Nu er det så jeg tænker jeg burde have en mand der kommer med blomster hver uge( ville være SÅ glad) men nej den ide må jeg så lige sætte på hold lidt endnu!!!

Åhh ja og så kom hun med den dejligste skildpadde til min have, nøj hun ramte rigtig der, love it. Billede følger ved lejlighed af min lille skildpadde farm hehe.

Men maden slap jeg vist meget godt fra. Tror jeg vil fokusere på at fortælle lidt om desserten


Det er så faktisk billedet af min kreation, og ikke den, fra hvor opskriften er!!!!!

Men opskriften skal I ikke snydes for:

FRUGT MED MYNTESUKKER

2 pers.

½ ananas
150 g blåbær eller andre friske bær
1 lille bdt. frisk mynte
2 spsk sukker evt. rørsukker for smagen
½ lime

SÅDAN GØR DU: Skræl ananasen og skær den i tynde skiver. Anret dem og blåbærrene på et stort fad.

Pluk myntebladene af og stød dem til puré i en morter. Tilsæt sukker og stød videre. Drys myntesukker over ananasskiverne.

Dryp saft fra 1/2 lime over og stil fadet på bordet.

Tip: kan evt. serveres med en smule godt cremet cremefraise, en lav fedt procent vil bare ødelægge smagen, så hellere undvære som vi gjorde i det her tilfælde.


Og nu jeg er igang så skal I altså lige se vores stegt flæsk med persillesovs jeg fik den anden dag, ikke at jeg mener der skal en opskrift til det, men blot for at vise de flotte kartofler min søde mor og jeg har haft stående i en spand! Jeg siger jer det er DE BEDSTE kartofler jeg har fået ever. Men det er jo også egen avl hehe.
2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Jamen tak for det, og tak fordi I kiggede forbi. Nu er jeg endelig hjemme fra ferie og totalt klar til at smide nye sjove ting op.

      Slet