mandag den 2. juli 2012

Vejdirektoratet burde skydes

HELT ÆRLIGT jeg fatter ikke hvad de Københavner snot næser tænker på. Man spærrer simpelthen ikke Limfjords tunellen af i to spor hele dagen i 3 fucking uger. Jeg ved godt man ikke må bande, men det tog mig ca. 1 time og 10 min at komme på arbejde igår OG 1 time at komme hjem.

I mellemtiden fik jeg læst hele 3 kapitler i min bog, guffet vingummi, sat hår, fikset negle og jeg ved ikke hvad andet, for et eller andet skulle jeg jo lave når jeg holdt helt stille.

Men altså vejdirektoratet har jo besluttet at det er lettere at spærre af hele døgnet i 3 uger og ikke nat spærre i 5 uger( det kan enhver idiot da regne ud er logisk) Guess not, så er jeg nok idiot, jeg havde nok foretrukket det med nat spærring. Men hvad ved jeg!!!!

Men jeg nåede da hjem så også disse prøvelser overlevede jeg.4 kommentarer:

 1. Skønner på, at den personlige hygiejne er i top inden trommesygen sætter ind på fredag!

  SvarSlet
 2. Altså Anita, og du er erhvervsjurist... præcision i sproget ;) Hvordan vil du skyde en offentlig myndighed? Skud på bygningen hvor myndigheden har hjemme? Skyde samtlige ansatte?

  Beklager, sprogligt flueknepperi er en fagskade :P

  SvarSlet
 3. Haha det er fair nok Stefan. Men jeg lover dig når man sidder i suppedasen, så skulle jeg nok finde en eller anden at skyde på, der må jo være en eller anden der har sat sin underskrift på de vil lukke noget nær alle tunnel rør i 3 uger. Så lad os gå direkte efter ham( det må være en københavner og en mand)
  Jeg lover som semi jurist ikke at slå ham ihjel bare skade ham en smule muahaaaaaaa

  SvarSlet
 4. Du må køre over broen. Det tager nok ikke kortere tid, men der er der da i det mindste lidt mere at se på :)

  SvarSlet