torsdag den 13. december 2012

Hurra Hurra Hurra

Tillykke med fødselsdagen til mig:)

Ja vildt nok, men nu er jeg sq tilbage, for jeg har nemlig fået min fyre seddel, så jeg er på for fuld gas igen nu.
Ja i hørte rigtig, jeg fik ved gud min fyreseddel på min 33 års fødselsdag. Det virker sq en smule hjerteløst, men hvad kan jeg sige, såen er min "søde chef".

Nå men ud over det har jeg haft en dejlig dag, solen har skinnet fra en sky fri himmel, så jeg har tilsyneladende være rigtig rar, men det er der jo heller ikke nogen der kan tvivle på jeg er vel;)


Guggi og jeg i sneen her til morgen:)
Og gaver har jeg også fået uuuh, har fået den yndigste gule kogekande fra Bodum, jeg ELSKER den allerede. Og en fin spinning ring og en dejlig lille bog med poetiske tanker om hvorfor jeg er så dejlig en datter blev det også til fra mor:)
Farmand havde rigtig været opfindsom og givet mig hele TO bøger, men så igen, damen elsker jo bøger, så egentlig klager jeg ikke. Vera( det er så fars nye dame) havde købt en over morsom gris hvorpå man kan skrive menuen man laver til gæster, eller hvad man nu vil, den er nu meget skæg...


Er den ikke vildt fint hehe.
Men koge kanden er sq bedre end en smiley at se på. Den er SÅ fin, jeg EEEEEEELSKER den.
Men ja idag blev jeg altså 33 år gammel. Tadaaaa.

2 kommentarer:

  1. Ja, man ved jo ikke, om man skal le eller græde, Anita, men grædt har vi jo gjort i mange måneder efterhånden, så lad os prøve med at le en smule. Du er så god og dygtig en pige, så job skal du nok få. og gaverne er da bare perfekte til en Anita-pige. Nu mangler du så bare at invitere mig ind i varmen her på din blog Det venter jeg spændt på.
    Knus herfra
    Ingelise

    SvarSlet
  2. Ja, jeg skal have lært dig at blive fast læser jo....oooh værre ting, jeg sætter mig lige og øver mig med mor her i weekenden så kan jeg muligvis lære fra mig hehe;)

    SvarSlet