tirsdag den 19. marts 2013

Så får jeg min TV debut

Imorgen onsdag d. 20 marts skal jeg på tv.

Det synes jeg faktisk er super spændende. Jeg skal i Folkets Parlament på DR2 kl. 19.05 hvis der er nogen der skulle have lyst til at lure med.

Det er endnu uvist hvor meget taletid jeg får, men det må vi jo tage som det kommer. Jeg plejer at være svært at stoppe tsk tsk.

Jeg er som mange ved meget aktiv i min fagforening der er KRIFA. Jeg mener selv der skal være plads til at vælge netop den fagforening du har lyst til og ikke den andre mener du skal påduttes. Der er trods alt frit valg i DK selvom jeg til tider er ret sikker på 3F, Dansk Metal, HK osv. osv. ofte glemmer det.

Men emnet imorgen er altså "Er Fagforeningerne ligegyldige". Det er jo et dejligt bredt emne, og jeg ser frem til en livlig debat. For en ting er helt sikker, uanset hvilken fagforening man er medlem hos, så er det ikke ligegyldigt at være medlem.

Så "tun in" og lad os se hvad vi får makket sammen af underholdning imorgen:)

3 kommentarer:

  1. Det skal jeg da se :-). Glæder mig!

    SvarSlet
  2. Jeg er også lidt stolt hehe, nu ser vi, jeg ved jo ikke hvad man får af taletid, men jeg glæder mig.

    SvarSlet
  3. Sådan! Det gjorde du i god og ikke agressiv stil. Til forskel fra indebrændte, forbitrede, stridslystne, gnavne voksne mænd! Og Thor Möger gjorde det sq godt. Det havde man jo ikke lige ventet af ham. Han har jo en spidskompetence!

    SvarSlet