lørdag den 2. marts 2013

Bif tur

Jeg ved ikke med jer, men somme tider oplever man bare film anderledes end den man er inde og se den med. Det er sq lidt sjovt.

Jeg havde fået to fribilletter af en veninde der var så sød at mene mor og jeg havde fortjent en tur i biografen, men der er jo ikke super mange hot emner på tapetet når ens mor bare overhovedet ikke er til  Die Hard 4 eller hvad de nu er nået til. Men så igen vi fik travet film listen igennem og fandt den her teenage film Beautyfull Creatures.

Erm det var måske en den film jeg ville anbefale aller flest at se, den var efter min mening ikke super eminent, og det sagde jeg så på vej ud af biografen for ligesom at få mor i tale om hendes mening, og så er det filmen lidt knækker......!!!! Damen siger, neeeeej det var den bedste film jeg har set meget meget længe....JAMEN hvordan kan vi være så uenige. Og jeg lover jer kære læsere, hun mente det.

Vi tog en livlig debat hele vejen over til Yin Sing hvor hver dame mente en kinarulle ville være den perfekte nat snack hehe. Og den var vi enige om var HELT super.

Men filmen, don't know what to say....jeg mener ikke det er den film jeg har set med mest appel, men mor mener det er den bedste 5 stjerners film hun har set meget meget længe, så vælg selv hvem I tror mest på i den kategori:)

Have a niiice night.


1 kommentar:

  1. I kunne ha set De Urørlige. Den er temmelig god og sjov på en overrumplende måde.

    SvarSlet