onsdag den 13. marts 2013

Foredrag med Anders Agger

Prist. Foreningen KLF, Kirke og Medier, giver 10.000 kr. til DR's Anders Agger. - Foto: DR

Her er manden jeg beundrer rigtig meget. Jeg synes muligvis han er den reporter der pt. med størst indlevelse og integritet beskriver helt almindelige danskeres liv og problemer.
Foredraget drejedes sig mest om programmet "sømanden og juristen" der handler om de sidste dage af 3 fantastiske mænds liv på et hospice i Hvide Sande.
Han fortæller gribende om det og rør hver eneste tilhører i det lokale og det hvor han bliver transmitteret til online, vi sidder ikke mindre end 200 og lytter tryllebundet. For der er tydeligvis både hjerte og samvittighed bag manden.
Der er ingen tvivl om det er hans arbejde han udfører, men jeg kan love for der også tænkes på både etik, moral og hvad man egentlig bør vise i den bedste sendetid på en licens betal public service kanal.
Han lader os stille spørgsmål, og jeg vælger at spørge ham hvad der gør han vælger at deltage i et projekt som Anne og Anders på ferie på diverse badehoteller osv. Programmet blev sendt på DR2 og var en dejlig feel good omgang. Men Anders understreger han også elsker den slags programmer, men det er de dybe mere menneskenære og personlige ting han er mest til, og han er meget bevidst om han faktisk er trådt ind i danskernes hjerter som Anders nu og ikke bare som interwiever.
Blev faktisk en smule stolt da han sagde jeg var virkelig god og det var godt tænkt. Det er tydeligt det er noget der ligger ham meget på siden at det ikke bliver for light udgave shows han laver.

Men en dejlig aften, og kunne jeg få en snak med ham en anden gang vil jeg til enhver tid springe til. Sjældent at møde så inspirerende en mand.

Ikke noget billede af mig og Anders i denne omgang desværre, jeg havde glemt min ellers trofaste Iphone derhjemme guys:(

Men ja endnu engang mænger Anita sig med de kendte, på en helt almindelig onsdag i Åbybro;)

2 kommentarer:

  1. Heldige asen! Jeg skulle have hørt ham i Nørresundby. Men han meldte afbud. Han laver temmelig gode programmer, som man godt gider se flere gange.

    SvarSlet
  2. Ja han er faktisk alle tiders, og virkelig nede på jorden både på skærmen men sådant set også udenfor kameraets vinkel. Yderst behagelig mand:) så fang ham en anden gang, det kan anbefales.
    Og denne gang var det endda gratis at høre ham, det er sjældent efterhånden...

    SvarSlet