onsdag den 30. januar 2013

IV

Ja det er så navnet på den kat jeg bare overhovedet ikke har, for jeg må nemlig slet ikke have dyr i min lille andelshytte. Men Iv er altså flyttet ind i haven, og har boet der siden den blev født under mine rododendron.  Og jeg ved ikke med jer, men jeg kan altså ikke lade være med at fodre på sådant et kræ. Jeg skal bare overhovedet ikke være skyld i såen en bette dejlig en dør udenfor min dør!!!

Her er Iv så i sin kasse udenfor under mit halv tag. Den er meeega sød. Men altså nå....I skal vel også se hvordan katten rent faktisk ser ud, men jeg advarer det er i dens yngre dage for ca. 2 mdr. siden tsk tsk.

I må sq da indrømme man ikke kan lade sådant en gå til vel.
Nå men den er jo nok blevet en kende glad for mig, og har måske nok også valgt at medbringe sin storbror ind imellem, så faktisk har jeg med jævne mellemrum to katte på kost host host.
Og de er meget glad for wiskas misse mælk til den nette sum af 17 kr pr. flaske, og der drikkes mindst en om dagen.
Men nu er skæbnen jo fæl og jeg er blevet arbejdsløs, det går bestemt ikke ud over misserne at damen her overhovedet ikke har en klink til sig selv efter regningerne er betalt. De får som de plejer, men nu har jeg jo et par søøøøøde og deltagende katte der nok mener jeg er blevet lidt hulkindet efter jeg jo ingen mad får( læs nul penge)
Derfor medbringer de nu i en lind strøm, blåmejser, mus, og andet jum jum de da så gerne vil dele med mor her, at de smider det godt nok en smule tygget på men alligevel, på min trappe eller inde i min stue ADR siger jeg bare, men hey de vil jo bare hjælpe. Så jeg kommer da aldrig til at sulte, men grillet mus smager sikkert også helt fint;)

ÅHHH PS, ingen mennesker i dette stykke har lidt reel overlast, jeg spiser jo bare hjemme ved mor. Så tro mig, jeg overlever nok, også denne gang, men skulle nogen have bare den mindste ide til et job er jeg til salg for den der er hurtigst fnis.

4 kommentarer:

 1. Det er aldrig for sent at blive cand.jur, Anita :) Bortset fra det, burde du ikke stadig oppebære løn. Så kort kan dit opsigelsesvarsel da ikke være?

  SvarSlet
 2. Hvor er den sød kan godt forstå du ikke kunne lade være med at fodre den. Nu er den jo blevet så stor den ikke behøver missemælk, den har faktisk bedre af vand. Så nu er der 17 kr tilovers til mad til dig. Så kan du da få lidt tilbehør til mus og fugle. ;)

  SvarSlet
 3. Stefan, nej du har ret, det er aldrig for sent at læse videre, og du er ikke den eneste der har sagt det. Ville vist være en rimelig habil anklager host host...
  Og med hensyn til min løn, ser du laaang historie, men det korte af det lange er der fra min fagforening liiige er blevet overset noget, så han kan læsse mig ud med endt måned plus 1, grrrrrrrrrrrrrr!!! Men sådant er livet.

  Dorte jeg ved skam godt den ikke behøver det, men det ændrer jo ikke på den mener det er helt afgørende den får det alligevel, ellers sætter den en fæl koncert op og er smæk fornærmet. Så en smule krævende og kræsen er den også;)

  SvarSlet
 4. Anita, jeg arbejder en del med funktionærret, og hvis du vil have et par friske øjne på sagen, så send mig en email.

  SvarSlet