søndag den 20. januar 2013

Jeg føler mig lidt vigtig tihi

Jeg blev for lidt over et år siden udpeget som domsmand. Det er hamrende spændende, og jeg nyder faktisk at komme ved retten i Hjørring.
Der er folk der helt sikkert er nogle værre bisser, men der er sjovt nok også nogle ret søde folk imellem de der tiltalte. Har just været med i en sag hvor jeg faktisk var tæt på at blive facineret af den tiltalte, han er efter min overbevisning nogenlunde et af de klogeste mennesker jeg er rendt over længe, bare synd han brugte talentet på en forkert måde.
Men gud hvor er der mange sølle skæbner imellem dem der ender deroppe også.

Kan blive helt grøn af misundelse over dem der har EBH bank sagen, det må være totalt spændende at følge med i. Har skam overvejet at lytte med, det er jo en åben sag, meeeen jeg har så lige 12 dage jeg skal møde selv med andre sager, så man kan jo ikke flytte permanent derop vel.
Hmmm skal man være fag nørd for at synes det her er spændende, nej tror det egentlig ikke, man skal nok bare være der.

Men en ting er sikkert, Arne( manden der sidder i receptionene i retten i Hjørring) han er simpelthen en knag, han gør på alle måder dagen lysere for alle der kommer forbi hans plads.
Han er super rar, super sjov og altid villig til lige at gøre et eller andet for at gøre livet lettere for os der venter, eller ikke lige kan komme igang med noget.
Der skulle være sådant en rets betjent alle steder, så ville verden sq nok blive et sjovere sted hehe.
Mit næste mål er at prøve at komme ud og køre i en politibil, og det skal nok lykkedes med hjælp fra Arne:)

4 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage i blogland :-).
  Min bedre halvdel har også været domsmand. Han var også meget glad for det, så det er ikke bare dig!

  SvarSlet
 2. takker:) det er dejligt at være tilbage.
  Det er super spændende at være med, og man får et mere realistisk billede af hvad der sker på den anden side af loven, det er faktisk sjældent det er de der grimme bøller, de fleste af dem er jo ret sølle eller flinke mennesker der bare er kommet på et forkert spor.

  SvarSlet
 3. Synes nu jeg har hørt historier om båtnakker og idioter. Det er vist ikke altid, det er skidesvært at finde den skyldige!

  SvarSlet
 4. nej det kan jeg love dig det ikke nødvendigvis er hehe:) der er virkelig dummernikser imellem...

  SvarSlet