fredag den 4. januar 2013

Sund snack/ sund livsstil

Ja ja det er januar, men det har nu ikke meget med min sag at gøre. Jeg har gennem noget tid været til styrke/kondi træning 3 gange om ugen og vand gymnastik en gang om ugen.

At jeg tager mig sammen til det skyldes alene at det blev givet til mig som et led i min "gentræning" til arbejdsmarkedet efter mit lettere stressede nedbrud fra mit job. Kommunen gav mig simpelthen tilbuddet helt fri og gratis. DET kan jeg ikke sige nej til. Derfor startede jeg på dette sidst i november sidste år( altså ikke i januar)

Den flinke træner der synes jeg var meget målrettet og sej smed mig på en vægt af de der hvor man kan se vægt, fedt procent og BMI. Jeg vil ikke trætte jeg med resultatet, men jeg vil sige, jeg er DYBT DYBT rystet, der er jo en del fedt lagret i den her krop host host. Men det er jeg så ved at lave lidt om på.

Den samme flinke træner siger så til mig at man tilbyder kostvejledning i kommualt regi også. Det må jeg da til, så jeg har lige været ved kostvejleder og hun er ved at regne på hvad jeg må og ikke må få fremover, men det men at jo mere jeg træner jo mere skal jeg huske at indtage, såååå jeg kan melde jer at jeg træner røven ud af bukserne, for jeg elsker stadig mad.

Men nu er det blevet foreslået at man kan spise sunde ting som snack, og det begav mor og jeg os da straks ud i for at teste vingerne. Og resultatet blev en lækker humus med gulerod, agurk og tomat til muuums.

Ville vældig gerne have sat et billede ind, men lige pt. skaber min blog tingest sig, så kan intet sætte ind øv:( men det må komme imorgen hvis jeg får skidtet til at fungere:)

Men sund livsstil here I come.......

4 kommentarer:

 1. Jeg kan heller ikke sætte billeder ind længere. Har været nødt til at kopiere og så sætte ind. Men kan ikke sætte billeder ind, der er gemt på min pc ... Måske der er andre fra blogspot, som har en løsning?

  SvarSlet
 2. IT-Morten siger, at man bare skal skifte til Chrome - så virker det.

  SvarSlet
 3. og ved jeg noget som helst om hvad Chrome er............

  SvarSlet
  Svar
  1. Google Chrome! Snak med ham der IT-Morten!

   Slet