søndag den 3. februar 2013

Åhhh kan man fjerne sit hoved SUK

Og nej jeg har ikke været ude og drikke mig i hegnet. Havde jeg det var jeg selv ude om det. Men jeg har det så skidt jeg næsten ikke kan rumme mig selv idag. Jeg er træt, har ondt over det hele og ikke mindst i halsen. Sipler te og kaffe i stride baner og håber på det bedste mens min søde mor passer mig op( det var så bonus'en)

Jeg er ellers sluppet helt igennem vinteren uden noget som helst i retning af sygdom, men nu var det så min tur, typisk:(

Jeg saaagde jo jeg var syg, jeg ligner et mareridt, og føler mig også sådant. Er ikke sikker på nogen vil se på mig ever again efter det her billede, håret ud til alle sider og er hvid som en kalket væg OG man ligner en ballon i fjæset når man selv tager billedet af en selv!!!

Nå men bort set fra det har jeg jo i kraft af jeg ligger en kende meget ned fået skrevet en anmeldelse af tidligere politi direktør for Københavns politi Hanne Bech Hansen's første bog Lasten.
Den kan I jo kigge på under fanebladet bøger.

3 kommentarer:

 1. Din bette stakkel. Er du i live? Og hvad med katten? Går den for lud og koldt vand, nu du ikke er på toppen?

  SvarSlet
 2. Nej jeg er bestemt ikke i live, jeg har haft alt hvad der overhovedet kan fænge en torsk som mig. Og jeg er stadig overhovedet ikke på toppen....så mu runder vi snart 14 dage nede SUK!
  Katten fodrer min søde mor, så den har det sq bedre end nogensinde;)

  SvarSlet
 3. Så fik man lige en røvfuld dameblade efter at have gået en løbetur. TAK til mor og datter. Så nu skal hjernecellen aktiveres!!! Håber altså du er ovenpå igen. Ellers er der ingen rimelighed til. Basta!

  SvarSlet