mandag den 18. februar 2013

Og der er håb forude

Ja bedst som jeg troede det skulle gå til dø siden må jeg sande at jeg igen kan se lyset for enden af tunnelen. Jeg har været syg i ikke mindre end 17 dage indtil videre, og det har været virkelig virkelig syg!!!Se det lignede mig da jeg var ved at dø kvælnings døden, med hoste, snot og hævede øjne( fuck der mangler de RØDE rander om øjnene)

Nå med oveni det fik jeg så omgangsyge....

Ja ja gør sq mine ting ordentlig!!!

Ud over at være død, træt, udmattet og kørt over af en damptromle....

Så søger jeg jo job som nogen måske ved, er jo kedeligt arbejdsløs stadigvæk. Men altså har været til jobsamtale, og synes selv det gik ret så godt. Men lad os nu se, det er jo ikke fordi de er vendt tilbage efter de bad om mine referencer....wonder om de ikke har talt pænt om mig??? Ej det ved jeg de har, to mennesker jeg sætter mega meget pris på, så det skal nok gå:)

Men altså ingen job endnu, så skulle der være nogen der har geniale indfald SÅ modtages de gerne, og er der ikke det, jamen så en mand der kunne tænkes at synes jeg bare var dejlig, det ville da også være nice( der må da være nogen der kender sådant en ) tihi:)

Nå tilbage igen, og tak til Holmgaard for hendes søde omtanke, og nej jeg er stadig ikke helt frisk, meeeen getting there.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar