torsdag den 23. august 2012

Og efter ca. 8 års pause

Guys....I am back!!!!
Nogle gange sker der ting i ens liv der bare er vigtigere end at skrive et blog indlæg, jeg ved det ikke altid synes sådant kære læsere, men sådant er det. Men nu skulle jeg være tilbage på den redaktionelle front page.

Jeg ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆLSKER musik.....tænkte lige jeg ville indvie jer i den lille ting, nu elsker jeg ret generelt musik, men en ting ved jeg min mor ALDRIG lærer at forstå, og det er min facination af techno musik i mange afskygninger.

Mor mener det er notorisk larm alt sammen, og ikke mindst tror jeg hun er uendelig glad for jeg er stoppet med at gå til de der techno fester som jeg har været til helt uendelig mange af. Ikke så meget fordi hun tror jeg tager stoffer eller noget andet grimt, men slet og ret fordi damen ved det er der andre der gør, og hvad de kan finde på kan hun jo ikke rigtig styre. Men men er nu blevet 32 uden at blive slået ihjel eller på anden måde overfaldet....sådant i det store hele i hvert fald:)

Nå men har en ex-kæreste der er rigtig go til det med musikken. Snakker stadig med ham, skulle nogen være interesseret så kan I lytte med her. Ja hvem skulle tro den ellers meget konservative tøs her hører sådant noget right....

Men I skulle have set mig dengang med UV tøj og hele pivtøjet, det var ren underholdning!!!!


2 kommentarer:

  1. Godt at du er tilbage, for jeg ku næsten ikke huske dig!!!!

    SvarSlet
  2. Dejligt at se dig igen Holmgaard, jeg har også savnet at være her, men livet går ikke altid så let som jeg gerne ville:) Men nu er jeg tilbage.

    SvarSlet