tirsdag den 7. august 2012

Fisk der fik for meget at spise

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA jeg siger bare, jeg er ultra mega giga kilden, sådant helt ud i ekstremer, det er lige før man bare skal kigge på mig og ligge an til at kilde mig, så blatter jeg sammen som en slatten kareklud.

Og så var det jo mor og jeg tog til Århus og tog en overnatning på hotel Merkur, et gammelt men faktisk helt ok hotel.

Vi skulle i fiske spa.....det var ligesom planlagt hjemmefra. Ud over det var der ikke planlagt andet end hvor vi skulle indtage vores aftensmad.

Men det var den her fiske spa. Jeg har aldrig i mit 32 årige liv prøvet noget så giga morsomt, jeg var ved at kvæbbes af grin, var det ikke fordi jeg ind imellem kunne aflede mig selv og mine tanker var jeg nok ikke stoppet med at grine endnu.

½ time ved de små fuckere resulterede i dette:


Som I nok kan se griner jeg en HEL del, men det var skide sjov. De sølle fisk nappede døde hudceller, hård hud  osv. af en hud, og skal jeg være helt ærlig er jeg sikker på de har fået trommesyge efter mine fusser var nede ved dem. Jeg hader at passe på mine fusser så de ligner en mindre katastrofe!!! Men fiskene fik dem faktisk til at se vældig fine ud. Om end jeg havde et bette gnave sår fra en sko, som fiskene gik HELT blod amok i. De var næsten ikke til at få af da jeg var færdig hehe. Så selv minifisk kan gå amok i blod rus;)

Men så efter den tur stod den på ½ times massage af fødder og ben...nøøøøøøøøøøøøøøøj det var dejligt. Jeg ved snart ikke hvor meget jeg skal prise de to piger, og så endda med mine sure tæer hehe. De var fantastiske, og jeg følte jeg kunne klare hele verden bagefter.

Jeg kan stærkt anbefale en tur på Jasmin og nej det LIGNER et bordel udefra, men det lover jeg det ikke er fnis.


2 kommentarer:

 1. :-) Jeg har også længe overvejet det der med fisk, der spiser af mine tæer. Men synes nærmest det er dyrplageri, hvis de stakler skal æde sig i gennem min hårde hud! Og jeg er også monsterkilden - men man kan godt holde det ud alligevel?
  I ser i al fald ud til at more jer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps jeg var som sagt ved at dø nogenlunde i de første ti min, der måtte jeg snakke om noget andet, sende et par sms'er, og læse en artikkel om det her fiske spa de havde liggende for ligesom at reklamere for de havde nået avisen hehe. Men efter de 10 min. gik det helt ok. Fik dog aldrig rigtig rettet mine stive tæer ud, dem kildede det simplethen for meget på.
   Men ryster du foden så vipser de væk i en fart og vender så roligt tilbage andre steder såååå det er bestemt til at holde ud.
   Kan varmt anbefales faktisk, meget sjovt, og jeg vil helt sikkert igen:)
   Og tro mig når de ikke lå med bugen i vejret og var døde efter mine fusser kan de overleve ALT!!!!
   Så go for it....

   Slet