mandag den 25. juni 2012

Sankt Hans weekenden

Uha weekenden vel overstået, det er jo ligesom der jeg har tid til at fikse noget af den have jeg så gerne vil have til at ligne en mindre mio. Bare trist regnen siglede ned som den jo for pokker gør altid når det er dansk sommer.
MEN min søde mor( Irma) valgte at trodse regnen sammen med mig og hoppe i haven, jeg havde et par granit rør ude i forhaven der trængte til noget waaaaay mere pynteligt end det der har stået der i alle de snart 5 år jeg har boet på adressen....uf ja læs 5 ÅR. dammit tiden render stærkt.
Nå men rørene blev tilplantet med indkøbte goodies fra plantemarkede i Østre Anlæg som jeg skrev om for nogle dage siden.
De trængte så efterhånden også til at komme i jorden, meeeen nu har jeg jo verdens sjoveste historie på den konto. Jeg købte til blomsterfestival i Bangsbo tre rhododendron, jeg tror nok mor sagde 10 gange jeg ikke skulle købe den ene fordi det var sådant en bette dævl der ikke var ret let at få i blomst og var så pokkers sart. NÅ tænkte Anita, men jeg kan så godt li' den og købte skidtet alligevel. Den stod så på min teresse i ikke mindre end 2 år uden at blive plantet ud( måske jeg ikke rigtig havde plads sådant i første omgang) og tro mig planten kom efter et år i potten til at blomstre OG lever i bedste velgående nu  2 år senere hvor den rent faktisk er kommet i jorden. Så alt er muligt venner....
Tror jeg skal til at tage billeder så I også kan se hvad det er jeg ævler om!!!!
Nå det var et sidespring, men helt ærlig så er min forhave ved at ligne en mio. hvis du spørger mig.
Men jeg manglede jo så lige de sidste af de der skærver, dem tænkte jeg da lige jeg ville hente her til morgen. Og ak og ve, endnu engang ringede vækkeuret kl. 4.20 for jeg kunne være sikker på at nå det hele og være på job nogenlunde til tiden. Og tadaaaaaaaaa det skulle være sidste læs det her, så NUL mere gorilla arme til den her dame. Ja altså efter de er spredt....men det kommer i ugen, for nu skal det sq være.

Sankt Hans druknede for mig som for så mange andre i vand, så var hos mor og hendes naboer og spise og så ellers hjem på sofaen....men til min store overraskelse kl. 21.45 var det UMULIGT at opdrive et billede af et bål, hvad sker der for det. Jeg kunne ikke findet et eneste sted på tv hvor man kunne fange en reportage noget steds fra SUK SUK SUK, hvad blev der af DR's dækning hvor man var sikret et kig på et stort bål et eller andet sted på Sjælland, så jeg fik ikke set skyggen af en heks blive futtet af. Men det må jo så blive næste år.HAHA jeg røg ikke med til bloksbjerg.....Måtte låne et billede online nu jeg ikke fik set det IRL.

2 kommentarer:

  1. Super blog, Anita. Men der mangler godt nok nogen billeder. Jeg er jo ikke helt sikker på, at den der forhave virkelig ligner en mio. Det er nok bare noget, du siger!!!!

    SvarSlet
    Svar
    1. jaja jeg skal nok få styr på det med billeder også:) og ellers kan dig og Mette sq komme op en dag og se ved selvsyn og få en kop kaffe eller noget da:)

      Slet