torsdag den 28. juni 2012

meget ny inspiration

Igår var jeg til karriererådgivning....fedt mand, det burde jeg have grebet chancen for at prøve noget før. Nej helt ærlig så var jeg nok ikke klar før nu til at høre hvad den flinke og iøvrigt meget søde mand( læs ham kunne jeg virkelig godt li hehe) havde at sige på JobDK.
Han spørger lidt ind til hvad jeg tænker jeg ville med samtalen, og så var det ellers bare ud over stepperne, det var virkelig rent vitamin boost for min selvtillid, jeg ELSKER at få besked på jeg er dygtig og kan en masse. Men hvem søren gør ikke det, så skulle jeg få den ide jeg vil være leder, så var det bare derud af, det kunne jeg sagtens:)
Nå men job er en ting....det var faktisk slet ikke den slags inspiration jeg snakkede om det var faktisk noget HELT andet. Sad og læste det nye KULØR fra Spar, til dem der ikke ved hvad det er, så er det deres gratis magasin som jeg personligt synes er virkelig flot. Nå men deri er der en klumme skrevet af en dame jeg synes er en evig kilde til morskab nemlig Karen-Marie Lillelund
Nå men hun skrev så om rekvisitter. Og hvis der er noget jeg ved noget om så er det rekvisitter. Mit hjem er fyldt med dem. For ikke så lang tid siden var jeg ved at tage livet af mine kolleger da jeg kom stolt på arbejde og sagde......JEG HAR FÅET MIG ET DOUHGNUT JERN. Jaaaamen de var jo ved at kvæbbes af grin, efterfulgt af et, jamen SÅ må du sq da komme med smagsprøver. Jeg skal være den første til at indrømme jeg måske ikke er kommet så langt endnu på den front, faktisk har jeg aldrig fået bagt en eneste til dem. Men smart er det jo at have:) Men jeg er nok mest til køkken gizmoer hvor jeg kan høre Karen-Marie igen og igen ryger på slanke/motions ting, det bliver over mit døde fede lig om jeg vil bruge krudt på det....puha, jeg duer jo ikke til sådant noget alligevel. Og jeg er vel også nogenlunde som jeg er hehe. Og mon ikke der er en enkelt eller to der synes det faktisk er meget rimeligt....
Nå inspireret blev jeg også da jeg skulle lure i et af de ca. ti tusind blade jeg har modtager hver måned, enten gratis, af min mor eller rent faktisk selv holder...er så omkring 9891 bagud bare for den her måned hvis nogen skulle være i tvivl. Selvom jeg er 32( voksen og følsom) er det stadig en kilde til min søde mors irritation, for der ligger mine blade over ALT incl. hjemme ved hende. Og jeg snakker ikke et eller to blade men omkring 20 i hver stak, og alene hjemme ved mor er der vel 20 stakker( man skal aldrig gå ned på udstyr, heller ikke blade)
Nå men her i bladet var en super opskrift på en pizza det kun tog ca. 10 min at lave. En courgette pizza name nam. Opskriften kan I finde under opskrifte fanebladet når jeg lige får loaded billedet jeg har taget af miraklet og så ellers lave den hvis I kan li nogenlunde sunde pizzaer. PS bunden snød jeg med, det er faktisk den grove man kan købe i pakke i super markedet, og den er ikke så ringe endda.

1 kommentar:

  1. Tak for linket til Meltdesign. Det kendte jeg ikke. Men det gør jeg nu!

    SvarSlet