søndag den 5. maj 2013

Den top fedeste tur i Zoo ever

Jeg var i zoo idag sammen med mor, vi skulle have fornyet vores årskort. Det var nu ikke fordi vi kom helt så meget afsted som vi havde håbet sidste år, men vi skulle altså have det fornyet.
Da vi kom derind blev vi lige mindet om hvor dyrt det er....780 for to personer puuuuha, godt det ikke var mig tegnebog der holdt for!!!

Men hul i det, denne tur var bare den top fedeste nogensinde:) Vi startede med at gå op forbi de store sorte fugle, og hen til de små katte aber, de er så søde og jeg var ved at falde i svime over en af dem havde den sødste bette unge, og så blev de endda fodret, og vips skete miraklet, den søde dyrepasser stak hovedet ud og spurgte om ikke vi kunne tænke os at komme med ind og sige hej og tage et par billeder....wuhuuuu hvad tror I selv, jeg var lykkelig, var lige ved at torpedere den stakkels mand for at komme ind.Jeg siger bare vi var helt tæt på wuhuuuuuuuuuuuuu:) det var så sjovt, vi var også lige en tur med bagved og se hvor chimpanserne blev lukket ind. Og hele herligheden sluttede med en aftale om vi skulle komme ud og se en dag hvor alle dyrene skulle lukkes ind, det tog vi med kyshånd imod og d. 26 maj har vi en date med en hel masse dyr og en dyrepasser der gik lidt ud over hvad man kunne forvente.
 
De der små søde aber var det hele værd. En af dem satte sig på min skulder, jamen jeg var da helt solgt....
 
PS de smasker for vildt hehe....
 
Nå men der var også den her vildt flotte fugl, har taget omkring 500 billeder på den her tur, men vil ikke belemre jer med dem alle. Men den her skal I lige nyde synet af:
 
 
Den er da for sød, den sad lige i næsen af mig:)
 
Men en ting er sikkert, det var den fedeste oplevelse at være i zoo idag, jeg kan leve højt på det længe, og stjerne er bare tændt i mine øjne.
 
Efter turen skulle vi lige en smut i Salling, havde håbet de havde nogle nye hjemmesko, men nej det endte i stedet i delikatesse afdelingen hvor vi købte en omgang luksus flødekartofler med skimmelost og en dobbelt kotelet med skaft, den bedste middag jeg har fået længe, døm selv, det ser vist meget godt ud:)
 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar