mandag den 9. september 2013

Og JEG skal være selvstændig

Så nu her jeg sagt det højt.....
Jeg er på mange måder hunderæd, men jeg tror på min ide.
Mit lille firma " ret og rimeligt" kommer det til at hedde. Det har taget al min tid at lure på hvordan jeg kommer videre med det, så jeg har ikke haft over meget tid til min ellers elskede blog. Men egentlig tænkte jeg det kunne være en fin katalysator for at noget ud til omverdenen.

Nå men konceptet er jeg vil arbejde med især kommunal sager hvor folk sidder fast i systemet med hensyn til førtidspension, arbejdsprøvning, sygedag penge osv osv osv, vi kender alle de grimme historier, jeg vil prøve at løse nogen af dem. Men også alt mulig andet indenfor jura og økonomi.

Tror det bliver vildt, men derfor er det sku lidt angst provokerende alligevel.........

Er nok i starten nødt til at få mig noget arbejde ved siden af ellers tror jeg ikke pengene slår til hehe, men det går vel også, der er jo ikke meget jeg er for fin til at lave. Så kender du en der skal bruge noget som tjener, receptionist eller lignende uden det må være på fuld tid, så smid lige en besked.

Nå men lad os se, der arbejdes hårdt!!!

6 kommentarer:

 1. Hurra, du er tilbage. Selvfølgelig skal du være selvstændig. Ret og Rimeligt skal løbes i gang. Det bliver hårdt. Men jeg tror på ideen. Og jeg ved, du har styrken til at gøre det. Har jo selv siddet i de ovennævnte situationer. Så jeg ved, der er brug for dig, Anita. Jeg ønsker dig medgang og vind i sejlene. Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Ååååh hvor er du bare sød, ja jeg har endelig hovedet oven vande.
  Der er ingen tvivl om det bliver hårdt, men det her skal nok blive godt, det tror jeg på. Og der er heldigvis rigtig mange der bakker mig op:)
  Knus

  SvarSlet
 3. Tillykke med virksomheden, tror det er en rigtigt god ide du har fået der. Husk at gøre brug af diverse tilbud til nye iværksættere rundt omkring.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej petaas, jeg kan love dig jeg nok skal gøre brug af alt det jeg kan. Jeg er også en smule stolt af mig selv faktisk. Så det skal nok blive godt:)

   Slet
 4. Og får du billetter til diverse gallapremierer, nu du nok bliver en celebrity, så stiller jeg glad og gerne op som dit side-kick!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. tsk tsk det er sq en aftale, men jeg regner jo med jeg får så travlt jeg ikke har tid til gallapremierer osv;)

   Slet