fredag den 13. september 2013

Det bliver aldrig mig!!!

Jeg har lige brugt min fredag aften i sofaen foran tv2, jeg er bare vild med dans fan hehe. Nå men efter det kommer fredags filmen jo.

Idag hed den så X-kærester. Jeg sværger, sådant en mand er der jo ingen kvinder på jorden der ikke godt vil rende ind i. Jeg ved godt plottet er han er en arrogant skid ca. hele vejen gennem filmen, men pointen for mig ligger i de sidste omkring 8 minutter hvor han bliver den sødeste mest forstående mand. Det er det jeg efterlyser....the happy ending.

Men det sker så aldrig for mig, der er konstateret ikke en eneste ordentlig fyr der vil have mig. Så jeg tror jeg giver op.

Jeg er nok den pige i Nordjylland for ikke at sige Danmark der har den dejligste vennekreds. Jeg har alle de gode mennesker omkring mig, men fyren der kunne tænke sig at være prinsen på den hvide hest, jeg tror simpelthen de har sendt ham til Uganda så de er sikker på jeg aldrig render over ham og NEJ han er ikke sort( det er ikke lige mig i udgangspunktet) det var bare en metafor SUK.

Men så er jeg da bare kronisk single....

2 kommentarer:

  1. Rolig nu. At finde sin partner er ligesom at handle. Nogen handler tidligt, andre sent!! Dagens vise ord. Ganske gratis!

    SvarSlet
  2. Hehe jeg hopper nok shopping turen over, mænd er ikke noget godt match med mig....

    SvarSlet