onsdag den 11. september 2013

Åhh medvind ville ikke skade

Kender I de mennesker der bare kan suge al energi ud af os???

Sådant en rendte jeg ind i idag. Nu er jeg jo temmelig stolt af min ide med at blive selvstændig. Og jeg synes egentlig selv jeg er ret sej på mange punkter.

Jeg er et godt hjælpsom menneske der gør alt hvad jeg kan for andre osv.

Jeg snakker så om det her med at få de 6 ugers selvvalgt uddannelse som jeg jo bare har været SÅ glad for her i foråret. Jeg var på det her NLP coach kursus. Et kursus jeg aldrig selv ville have kunne finansiere at komme på, det koster 21.000 kr. Det er altså en slat. Så siger den her person en smule syrligt.....alle dem der vil i arbejde kunne hvis de ville finde penge til et hvilket som helst kursus det skulle være når det gælder om at få et job!!!

Jo tak du, men jeg har da ikke 21.000 kr, og iøvrigt ved jeg da heller ikke 100% sikkert at det giver mig job i den anden ende, blot at jeg helt sikkert bliver bedre og klogere af det. Men det var der ikke noget der hed, vi var bare doven og uvillig hvis ikke man kunne finde de penge....joooow så er jeg nok uvillig, for doven, det er jeg fanden galme ikke!!!

Men videre snakker vi så om jeg skal være selvstændig, IIIIIH en god ide, men samme rumle igen, du vælger jo selv hvad du vil bruge dine penge på, alle kan finde penge til opstarts kapital om man vil!!!! AAAAAAAAAAAAAAH skulle hilse og sige jeg tygger på hver femmertyve øre( og de findes ikke engang mere) jeg HAR ingen penge.

Og det får jeg så besked på er fordi jeg som akademiker da må lære at sætte penge til side. Jo tak for den svada, jeg har sq haft nok at bruge mine penge på, de er da ikke gået i byture og fjas!!!

Nå surt opstød fra mig, hun var bare ikke sød at møde. Men men jeg mener stadig jeg er rar og sød, og for resten tror jeg stadig på min ide:)

2 kommentarer:

  1. Du ER sød og rar, og er ikke bange for at vise os andre det. Hende der Søster Saftig skulle tage at holde lav profil og efterlyse sin gode side. Der er da vist nogen, der har taget den fra hende! Hvis hun nogensinde har haft en!

    SvarSlet
    Svar
    1. Åhhh hvor er du sød, det varmer at vide folk tænker sådant om mig. Tjaaa der var ikke mange gode sider igår i hvert fald hehe....

      Slet