onsdag den 18. december 2013

Endnu en fed bog

Jeg har lige læst endnu en bog af Stine Bolther. Jeg ved godt jeg måske er en smule farvet af jeg synes hun skøn, men det her er hendes første krimi.
Bogen hedder Hævn, den er pænt spændende, og det er ikke just fordi man kan regne ud hvem der er morderen, hvilket bare gør den endnu mere fedt.
Stine skriver så også en hovedperson der som hun selv er kriminal reporter, det giver hende jo alt andet lige en insider viden der gør bogens hovedperson meget livagtig og sikkert også fortæller noget om hvordan vores kriminal journalister arbejder.
Lise som er hovedperson er IKKE skrevet over hende selv, det var hun så venlig at skrive til mig da hun signerede bogen til mig, men det kan man nu ret hurtigt regne ud eftersom Lise karakteren er kronisk single og Stine har en charmerende familie:)
Men igen tvivl om noget tager man med sig videre til bogen når man skriver.
Bogens handling synes jeg er nærværende, spændende og kunne vel reelt sagtens ske i Danmark hvor der er flere og flere afstumpede handlinger fra mennesker der er jaloux og ude af balance.
Den er efter min mening også let tilgængelig at læse, det varer ikke 100 sider inden der reelt sker noget, der er smæk på fra første side, faktisk så meget jeg bliver lidt adr agtig, den har lige et par fraser hvor jeg der ellers læser mange krimier bliver lidt rystet, og det er faktisk godt klaret.
Så jeg kan varmt anbefale at læse bogen:)

Vil I se mere om seje Stine Bolther og hendes bøger, så se på:

http://stinebolther.dk/StineBolther.dk/StineBolther.dk.html

Ingen kommentarer:

Send en kommentar